Nieuwsbrief
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
53 Inschrijvers
Sponsoring

een unieke kans,

voor u bij “onze” club!

De Club

vv Haagse Hout is een fusieclub, ontstaan in 1999 uit O.S.C. (Oosterboys S.V.T. Combinatie) en Postalia (een personeelsvereniging van de P.T.T.).

De vereniging heeft meer dan 500 leden en de actieve voetballers zijn momenteel verdeeld over 6 senioren elftallen op de zaterdag, waaronder 1 dameselftal, 3 senioren elftallen.
Op de zondag, 2 zaalvoetbalteams en 20 jeugdteams / jeugdelftallen (jongens- en meisjesteams). Ook is er een kids-club van kinderen onder de 6 jaar, die nog niet aan het reguliere KNVB-voetbal deelnemen.

Kernwaarden van vv Haagse Hout: sportief, maatschappelijk, bindend.

Een grootste deel van het ledenbestand is afkomstig uit en veelal nog woonachtig in Mariahoeve en Bezuidenhout. Maar ook een deel is afkomstig uit andere delen van de stad of zelfs daarbuiten.

Voetbal is wat de leden bindt. Zij herkennen zich in de uitstraling van de club en zijn daarom lid of melden zich aan.
Naast het voetballen zijn er allerlei activiteiten waarvoor leden, oud-leden en niet-leden samenkomen, zoals kaarten, bingo, feesten, vriendendag, dartstoernooi, nieuwjaarsreceptie en andere activiteiten.

Er zijn vele vrijwilligers, die de handen uit de mouwen willen steken.Het Complex

Het complex van Haagse Hout ligt aan het Vlamenburg 38, midden in de woonwijk. Op dat complex bevinden zich 2 verlichte voetbalvelden,
waarvan 1 kunstgrasveld, een verhard voetbalveldje, een uitgebreide speeltuin en de gebouwen (kantine, kleedkamers en opslag). Voor de kantine ligt een aangelegd terras.De Toekoms


Haagse Hout is een ambitieuze vereniging. De 1e 2 elftallen op de zaterdag spelen prestatievoetbal. Op een gezonde en sportieve manier willen zij proberen zo goed mogelijk te presteren.
De overige elftallen zijn voornamelijk “vriendenteams”, die naast een serieuze inzet vooral plezier willen beleven aan de sport.

Om de ambities van de vereniging ook in de toekomst waar te kunnen maken, wordt er veel tijd en aandacht aan de jeugd besteed. Een enthousiaste jeugdcommissie maakt hier veel werk van door training en begeleiding. Maar ook door het organiseren van zeer veel activiteiten naast het voetbal. Een oud gezegde zegt immers: “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!”

Het bestuur van de vereniging beraadt zich ook voortdurend op de toekomst. Ideeën over groei, samenwerking met andere (sport- en maatschappelijke) organisaties en nieuwe samenwerkingsverbanden met de buurt in de breedste zin van het woord worden telkens onderzocht en in overweging genomen. Zij stellen zich open voor veranderingen en vernieuwingen.

Personen die in het bezit zijn van een Ooievaarspas, waardoor er korting op de contributie mogelijk is,  zijn bij Haagse Hout van harte welkom


 

Waarom sponsoring bij Haagse Hout

Onze sponsors vormen een belangrijke doelgroep, die door de activiteiten van Haagse Hout worden aangetrokken.
Voor het waarmaken van onze doelstellingen is de (financiële) steun van sponsors dan ook onontbeerlijk.
Zij doen dat van harte, omdat zij daarmee ook hun bedrijf positief kunnen profileren.

Als ondernemer neemt u natuurlijk ook wel eens actie op het gebied van reclameactiviteiten. Eén van die mogelijkheden is sponsoring van onze vereniging!!!
Door middel van sponsoring wordt uw naam, via onze vereniging, naar buiten gebracht, waardoor uw naamsbekendheid vergroot zal worden.

Binnen onze vereniging zijn tal van mogelijkheden om aan sponsoring te doen. Hieronder zullen deze nader toegelicht worden.

De duur van uw sponsoring kan variëren. Om de toekomst op degelijke wijze tegemoet te kunnen treden, gaat onze voorkeur uit naar een langere samenwerking.
Hierdoor zal er ook een duurzame relatie met elkaar ontstaan en zullen uw en onze ambities beter ingevuld kunnen worden.

Ook over deze mogelijkheden wordt u hieronder voorgelicht.
Tegenprestatie:

Bij elke vorm van sponsoring zal uw naam naar buiten gebracht worden!!!

  • Elke sponsor wordt vermeld op onze website met een link naar uw eigen site.
  • Uw bijdrage wordt middels naam en/of logo vermeld op de twee schermen in ons clubgebouw die daar draaien op alle wedstrijddagen.
  • Daar waar het van toepassing is, zullen wij onze leden proberen te bewegen bij u hun aankopen te doen.
  • Naast dat u altijd welkom bent bij wedstrijden of andere activiteiten, zult u van tijd tot tijd specifiek uitgenodigd worden.
  • Bij de specifiek genoemde mogelijkheden zult u specifieke tegenprestaties aantreffen.

     

Waarschijnlijk overbodig om te vermelden, maar zeker niet onbelangrijk: voor elke vorm van sponsoractiviteiten ontvangt u een nota, die u fiscaal kunt aftrekken!


 
Bezoekers

 2208779 Bezoekers

 44 Bezoekers online

Kalender
Registreren / Inloggen

Opnieuw inloggen
---

Naam :

Wachtwoord


 Aantal bezoekers 65 leden


Bezoekers ingelogd

( niemand )
Sociale Netwerken

Boven