Nieuwsbrief
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
53 Inschrijvers
Sponsor mogelijkheden


De mogelijkheden tot sponsoring zijn eigenlijk oneindig en gaan verder dan de tot hier toe uitgewerkte (en meest voorkomende) mogelijkheden.
Enkele alternatieven, om u wellicht nog enthousiaster te maken, willen we hieronder nog kort even benoemen:

 

Tassponsoring:         

 • uw bedrijfsnaam of logo gedrukt op door u aangeschafte / uitgekozen sporttassen voor een elftal, team of afdeling.

   

Kledingsponsoring
 

 • trainingsoutfit:       een elftal gestoken in trainingskleding (op de training of voor een wedstrijd) voorzien van uw naam of logo.
   
 • inloopshirts:          een eerste elftal wat voor de wedstrijd (reeds in aanwezigheid van het eerste publiek) de warming-up verzorgt in een (eenvoudig T-) shirt met uw naam of logo.
   
 • jassen of vrijetijdskleding:          een (eerste) elftal wat in speciale kleding, voorzien van uw naam of logo, naar het terrein komt bij wedstrijden en zo ook aankomt bij de thuisspelende vereniging en op deze wijze een eenheid uitstraalt.

   

Sponsoring van een speciaal evenement:

 • U kunt uw naam verbinden aan een speciaal evenement. Te denken valt aan een, mede door u te bedenken, toernooi of wedstrijdenserie, aan een wedstrijd tegen een speciaal team (bijv. oud-internationals, artiesten), aan een evenement voor een goed doel, aan promotieactiviteiten van uw bedrijf rond een wedstrijd, aan gebruik van het terrein en de gebouwen voor uw bedrijfsactiviteiten.Sponsoring van materiaal:

 • Hierbij valt te denken aan trainings- en voetbalmateriaal, een elektronisch scorebord met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo, een toegangspoort bij de entree van het complex, e.d.
Hoofdsponsorschap of co-sponsorschap:

 • Hoewel zowel de zaterdagafdeling als de zondagafdeling (de jeugdafdeling nog niet!) momenteel over een hoofdsponsor beschikken, staan wij altijd open om hierover met u van gedachten te wisselen.  Natuurlijk behoren combinaties van al het eerder genoemde tot de mogelijkheden. Graag stellen wij in overleg met u een pakket aan mogelijkheden op.
  U kunt ten allen tijde contact met één van de bestuursleden opnemen.

  U kunt uw belangstelling voor een specifieke vorm van sponsoring ook kenbaar maken door middel van het inleveren / terugsturen van het bijgesloten reactieformulier!

 

In de hoop te komen tot een gezellige, zakelijke en wellicht langdurige relatie:

Namens het bestuur van v.v. Haagse Hout:

John Vollering

Mobiel: 06 14 11 90 16 of e-mail


 Print deze pagina Print deze pagina

 
Bezoekers

 2214738 Bezoekers

 34 Bezoekers online

Kalender
Registreren / Inloggen

Opnieuw inloggen
---

Naam :

Wachtwoord


 Aantal bezoekers 65 leden


Bezoekers ingelogd

( niemand )
Sociale Netwerken

Boven