Nieuwsbrief
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
53 Inschrijvers
Uit de Media

 

Patrick Vink maakt trainersstaf Haagse Hout compleet
De trainersstaf voor het seizoen 2017-2018 voor de selectie van Haagse Hout is rond.
Naast Bert Korte, die de A jeugd verruilt voor tweede trainer, werd afgelopen donderdag Fred van de Luitgaarden als hoofdtrainer gepresenteerd.

Vandaag werd bekend dat Patrick Vink als assistent aan het eerste elftal wordt verbonden.
Het bestuur is zeer content met de invulling van de technische staf en heeft er alle vertrouwen in dat het een succesvol seizoen zal worden.
 

 


 

Verslag Haagse Hout - VVSB (AD)

HH-VVSB1.jpg

 

 

Elftal van de week

elftal_vd_week.jpg

 

 

wilhelmus_haagsehout.jpg

 

Krant1.jpg

 

 

BlZw_HH.jpg

Zaterdag 16 mei 2015: nacompetitie Gouda ZA - Haagse Hout (13-05-2015)

Nadat het kwartje eerst zes wedstrijden voor Gouda ZA de verkeerde kant op rolde, viel dat op de valreep toch nog tweemaal wel de goede kant op. Er wordt wel eens gezegd, met dat ene puntje schoten beide ploegen niet veel op. Maar soms is dat ene puntje juist beslissend en zo speelt Gouda ZA dus toch nog in de nacompetitie om klassenbehoud voor de derde klasse.

 

Zaterdag 16 mei 2015, p/d nacompetitie 3e/4e klasse: Gouda ZA - Haagse Hout  (14.30 uur) ; scheidsr. J.D. van Eck; neutrale assistenten A. Syed en R.E. Roest

Als nummer 12 van de derde klasse speelt Gouda ZA in een poule van drie met Haagse Hout (nr 4, 4A) en Maasdijk (nr. 3, 4B). De nr. 11 Oestgeest speelt een dubbel tegen de wat punten betreft sterke nr. 3 VVSB, dus het is daar naar gekeken misschien nog niet zo slecht dat we 12e zijn geworden. Hoe het ook zij, we beginnen zaterdag 16 mei thuis tegen Haagse Hout, de nummer 4 van 4A met 47 punten uit 24 wedstrijden en een doelsaldo van 61-31. Het verloor de laatste wedstrijd thuis van kampioen Hazerswoudse Boys met 0-1, maar had geluk dat concurrent Blauw Zwart ook verloor. Haagse Hout is een fusieclub ontstaan in 1999 uit OSC en Postalia. Sinds 2011 wordt er alleen nog prestatief op zaterdag gespeeld. De in het blauw gehulde Hagenaars speelden als hoogste ooit in de derde klasse en willen daar nu dus graag weer naartoe. Uiteraard willen onze jongens ook graag op dit niveau blijven spelen en daarvoor is dan ook nu de eerste klap weer een daalder waard, temeer daar het de enige thuiswedstrijd is. Heren veel succes zaterdag en graag heel veel support voor onze mannen!

 

De verliezer van deze wedstrijd speelt op zaterdag 23 mei eerst tegen Maasdijk, de nr 3 van 4B, een afdeling van 12 ploegen. Maasdijk haalde 42 punten uit 22 wedstrijden en verloor de laatste wedstrijd met 4-3. Het heeft wel flink gescoord, want het doelsaldo was 82-45, waaruit ook blijkt dat de verdediging niet echt waterdicht is. Vorig seizoen speelde Gouda ZA de finale van de nacompetitie ook al tegen Maasdijk en won toen tweemaal ruim. Als Gouda ZA tegen Haagse Hout gelijk speelt of wint speelt het 30 mei de laatste wedstrijd in Maasdijk.

 

 

 

 

Derk van Ewijk combinatie gaat niet (21-4-2015)

Derk_Ewijk1.jpg

 

Derk van Ewijk verlaat Haagse Hout (20-4-2015)

Derk_Ewijk.jpg

 

 

AD Den Haag verslag Haagse Hout - Koudekerk (zat 13 april 2013)Verslag Leidse krant


(Zaterdag, 3A)- Op voorhand leek de eerste wedstrijd van de derde periode een eenvoudige te worden voor Roodenburg. Op eigen veld ontvingen de Leidenaren hekkensluiter Haagse Hout. Makkelijk ging het niet, maar de drie punten werden binnengehaald: 2-1.

 

Tegenstander Haagse Hout wist voor aanvang van de wedstrijd in de gehele competitie slechts twee wedstrijden te winnen. Één daarvan was tegen Roodenburg, toen het elftal van trainer Heymans in Den Haag met 3-1 verloor. Roodenburg wilde zich niet voor de tweede keer laten verrassen. De ploeg vindt zich momenteel terug op de derde plaats en draait een prima seizoen. Een thuiswedstrijd tegen Haagse Hout zou daarom in principe geen problemen moeten opleveren.

 

Toch ging het vroeg in de wedstrijd mis. Verdediger Jeroen Hooidonk leverde een vrije bal in bij een tegenstander, die meteen aan kon leggen en met een goed schot voor de 0-1 zorgde. De linkervleugelverdediger toonde zich na afloop schuldbewust. ,, Hun goal was eigenlijk gewoon mijn fout.’’ Na een zeer slap begin wist Roodenburg zich enigszins te herpakken. Nog voor rust werd de 0-1 achterstand omgezet in een 2-1 voorsprong via doelpunten van Rian Rosier en Alex Jansen. In een slechte tweede helft waarin weinig gebeurde, zou die stand ook niet meer veranderen.

 

Hooijdonk was duidelijk in zijn commentaar na afloop. ,, Het was echt een hele slechte wedstrijd die we snel moeten vergeten. De vorige keer verloren we ook van hen omdat we er te makkelijk over dachten, dat leek er weer in te zitten. De trainer hamerde erop dat we scherp moesten beginnen, maar op de een of andere manier begonnen we toch zo slap. Het was net als tegen Kouderkerk vorige week. We komen achter en dan lijkt het alsof we opeens zijn wakker geschud. Daarna gaan we er wel met z’n allen voor en gaan we een tandje hoger.’’

 

Uiteindelijk denkt Hooidonk dat het toch kwaliteit is dat de doorslag heeft gegeven. ,, Individueel hebben wij betere spelers lopen die een beslissende actie kunnen maken, ook als het niet goed gaat. Het is goed dat we die twee goals nog voor rust maakten, want de tweede helft was belabberd. Ik denk dat het voor het publiek niet om aan te zien was. Maar ja, ook slechte wedstrijden moet je winnen.’’

 

Dat deed Roodenburg en dus is de derde periode met een overwinning begonnen. Heymans liet in de winterstop al weten dat hij de nacompetitie wil halen dit jaar. Hooidonk beaamt dat en hoopt op een snelle terugkeer naar de tweede klasse. ,, Als je degradeert uit de tweede klasse wil je natuurlijk zo snel mogelijk terug. Het is dus zeker een doelstelling om een periode te pakken. We hebben zelfs nog kans om de tweede periode nog te winnen. Dan moeten wij van Floreant winnen en de uitslag van Be Fair tegen Oegstgeest ook goed zijn.’’ Op de vraag of hij nog met het kampioenschap in zijn hoofd zit (lijstaanvoerder Floreant verloor opvallend genoeg van Ariston’80, red.), reageert Hooidonk wat terughoudender. ,, Dat is voor mijn gevoel wel heel ver weg. Maar het ligt ook aan de concurrenten en wat andere ploegen tegen Floreant doen. Wij willen gewoon alle wedstrijden winnen en we zien wel waar het schip strandt.’’

 

Patrick Heijmans had weinig vleiende woorden in huis voor Roodenburg. ,,Er deugde weinig van. Voetballend gezien was het dramatisch van onze kant. Het is dat Mike (Armitage, red.) ons tussen de palen op de been hield, anders win je deze pot niet. 2-2 of 2-3 zou niet eens onterecht zijn geweest. Eigenlijk schaam ik me een beetje voor de overwinning en het spel. Het enige is dat we nu zijn afgerekend op ons spel, dat was eerder wel een paar keer het geval. Maar ik ben wel moedeloos geworden van alle foutieve keuzes die werden gemaakt.”

 

Het avondje NAC voor de Roodenburg-selectie werd dus gered door de moeizame overwinning. ,,Gelukkig maar anders had ik daar helemaal met de ziekte in gezeten”, draaide Heijmans er niet om heen.

 

Volgende week gaat Roodenburg op bezoek in Zoetermeer. Bij DWO zal er uit een vaatje getapt moeten worden om de drie punten mee te nemen. De komende tegenstander won met niet minder dan 3-10 bij en van Kamerik.

 

 Print deze pagina Print deze pagina

 
Bezoekers

 2214728 Bezoekers

 39 Bezoekers online

Kalender
Registreren / Inloggen

Opnieuw inloggen
---

Naam :

Wachtwoord


 Aantal bezoekers 65 leden


Bezoekers ingelogd

( niemand )
Sociale Netwerken

Boven