Nieuwsbrief
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
53 Inschrijvers
Voorbschouwingen Haagse Hout selectie

 

Verslag van Simon Taal scheidsrechter bij Haagse Hout - Die Haghe (Nederlaagserie)

Haagse clubs

Haagse Hout en Die Haghe

Haagse Hout;  de club was mij een beetje ontschoten omdat ik voor de competitie niet meer bij het seniorenvoetbal fluit en ze dientengevolge ook niet meer tegenkom, daarbij ligt de thuisbasis van deze club niet direct naast mijn huisdeur. Ik woon in Zuid-West Den Haag en Haagse Hout zit aan de andere kant van de stad! Haagse Hout is een samensmelting van OSC waar de bij oudere lezers nog bekende Kick Stokhuijzen altijd prominent aanwezig was in de jaren 70 ,  omdat zijn zoontje er toen speelde.  Kick was in mijn herinnering elftalleider van zijn zoontje, en Postalia voortgekomen uit de personeelsvereniging van de Post!  Postalia ook illustere trainers gehad waarvan de bekendsten  Sjaak de Bruin, Jan Plugge en Toon Meijer. Mooie herinneringen! Haagse Hout was ook de club van John Resman die er ook mooie jaren heeft gehad, John was er trainer toen ik ze in competitieverband nog wel heb gefloten. John is nu op zijn plek bij SV Erasmus zondag!

Daarnaast heb ik daar nog een goede bekende zitten die veel voor deze vereniging betekent, Peter Rombouts, hij maakt zich nuttig als vlaggenist en scheidsrechters coördinator. Voor het seizoen werd ik door hem benaderd met de vraag of ik bij hun nederlaagserie de fluit wilde hanteren tegen DSVP, een verzoek waar ik graag aan voldeed. Haagse Hout acterend op 4e klasse Zaterdag Niveau en was voor mij toch een beetje een blinde vlek. Tijdens mijn wedstrijd waarin Haagse Hout dus speelde tegen het DSVP (van toen nog Eki Korte)viel mij op dat er een aantal leuke voetballers in het team spelen waarbij  vooral de linksbuiten kwa houding en speelwijze mij deed denken aan Piet Keizer in zijn succesjaren. Een statige houding, linksom passerend en een voorzet op maat. Eigenschappen die ook op 4e klasse niveau vrij zeldzaam zijn. De rest van het elftal knokte met zijn allen hard voor een goed resultaat zonder de grenzen te overschrijden, de eerste kennismaking met Haagse Hout na jaren was kortom een buitengewoon prettige ervaring. Ook de 2e wedstrijd voor deze Nederlaagserie tegen het Die Haghe van Wim de Jong was buitengewoon aangenaam. Als je bedenkt dat Haagse Hout als stadsdeel eigenlijk 'Die Haghe Houte' heet, dan was dit toch een wedstrijd  met een bijzonder karakter! Beide wedstrijden onder mijn leiding werden overigens wel verloren door Haagse Hout!

Wim de Jong
Wim is een echt voetbaldier die altijd (als echte 'rooie') hartstochtelijk meeleeft met zijn team en soms zowel zijn team als de scheidsrechter op scherp zet door opmerkingen vanaf de kant. Richting scheidsrechter snijden zijn opmerkingen 'natuurlijk' vrijwel nooit hout, maar toch heb ik een zwak voor deze trainer die tijdens wedstrijden bloedfanatiek kan zijn, maar buiten de wedstrijden een aangenaam persoon. In de wedstrijd tegen Haagse Hout keurde ik een doelpunt af van Die Haghe omdat ik bij de aanval het woord 'laat' hoorde roepen. Wim vroeg zich vertwijfeld af waarom het doelpunt afgekeurd werd! Tijdens de rust van de wedstrijd bleek waarom..., 1 van de spelers van Die Haghe bleek Robin Laming.te heten en hij noemde zijn achternaam als een bal aan hem gelaten moest worden, op zich dus niks mis mee, alleen niet als je een naam hebt die door tegenstanders gehoord zou kunnen worden als 'laat maar' omdat het dan als een vorm van misleiding gezien kan worden. Wim meldde en passant ook nog dat de heer Los de 2e helft zijn team kwam versterken, of ik daar rekening mee wilde houden! Kijk daar hou ik nou van

Die Haghe en de goede buren
Die Haghe is het laatste jaar bezig met het opbouwen van een nieuw clubhuis na de brand op 13 oktober 2013 waarbij het oude clubhuis ernstig vernield werd. Langer dan gedacht heeft deze operatie geduurd naar ik begreep vooral door verzekeringstechnische zaken en door onduidelijkheid over de inspanningen van de gemeente Den Haag bij de her/nieuwbouw van dit eigen honk. Gelukkig kwam er eindelijk groen licht en kan dit nieuwe 'buurthuis van de toekomst', zijn deuren  openen en blijkt uit de samenwerking met PGS Vogel en Toofan dat goede buren altijd nog beter zijn dan verre vrienden! Een fraai staaltje van samenwerking tussen deze Haagse clubs!  Een mooie opmaat naar een echt 'Buurthuis van de toekomst '

 Voorbeschouwing Haagse Hout – Maasdijk 30 mei aanvang 14:30 uur (30-5-2015)

Voor Haagse Hout staat zaterdag de laatste en belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma. In een onderling duel met Maasdijk wordt bepaald welke ploeg promoveert naar de 3e klasse. Haagse Hout wist 2 weken geleden de uitwedstrijd bij Gouda met 1-2 te winnen en kon hierdoor vorige week de wedstrijd Maasdijk – Gouda in alle rust bekijken. De thuisploeg bleek met 3-2 te sterk, waarbij nog een aantal flinke kansen onbenut bleef. Doordat Maasdijk de penalty’s wist te winnen van Gouda (Haagse Hout niet) hebben zij een licht voordeel. Bij een gelijkspel zal Haagse Hout de penalty’s met twee doelpunten verschil moeten winnen. Om zeker te zijn van promotie zal dus gewonnen moeten worden.

Een aderlating bij Haagse Hout zijn de schorsingen van Iwan en Richard en twee twijfelgevallen door blessures. Toch heeft het elftal dit seizoen tegen bijvoorbeeld kampioen Hazerswoudse Boys aangetoond voor elkaar door het vuur te gaan. Na 90 min en eventuele penalty’s zal bij Haagse Hout of Maasdijk het feest losbarsten.

 Voorbeschouwing Haagse Hout - Blauw Zwart  (21-2-2015)
Na twee weken zonder competitieprogramma krijgt Haagse Hout zaterdag Blauw Zwart op bezoek. Een wedstrijd tussen de nr 4. en 5 met slechts één punt verschil in het voordeel van de thuisploeg. Voor beide ploegen geldt dat gewonnen moet worden om de aansluiting met de top 3 te behouden.

Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting in Wassenaar in een eenvoudige overwinning voor Haagse Hout. Na 55 minuten stond het al 0-4. In de laatste minuut kon de thuisploeg nog de 1-4 op het scorebord brengen. Zo eenvoudig als in die wedstrijd zal het waarschijnlijk niet weer gaan. Blauw Zwart speelt gewoon een prima seizoen en heeft dus ook nog aansluiting op de bovenste plaatsen. De 1-0 overwinning op KSD vorige week was hierin zeer belangrijk.

Voor Haagse Hout zaak om vanaf het begin net zo fel en alert te spelen als in de uitwedstrijd. Helaas wel een aantal personele problemen. Om diverse redenen zijn Dennis Dirksen, Jeroen Quispel en Jeroen Yperlaan niet beschikbaar.

Overige wedstrijden 4A:

Boshuizen       -           Wilhelmus                 
KSD-Marine    -           Hazerswoudse Boys 
Oosterheem   -           Leiden           
VVSB                -           Leidsche Boys          
Warmunda      -           Lugdunum                
Wassenaar     -           Football Factory                    Voorbeschouwing Haagse Hout - Leidsche Boys (31-1-2015)
Als de weergoden het toelaten ontvangt Haagse Hout zaterdag aan het Vlamenburg het laag geklasseerde Leidsche Boys. Een belangrijke wedstrijd, waar voor de thuisploeg alleen een overwinning telt.
Voor de winterstop behaalde Haagse Hout in de laatste 4 wedstrijden slechts 4 punten.

De directe concurrenten wisten een gat te slaan op de ranglijst, waardoor in de tweede seizoenshelft een flinke inhaalrace nodig is. Het programma in de komende weken biedt kans om een goede serie neer te zetten. Belangrijk is daarbij dat gewaakt moet worden voor onderschatting. De eerste stap is vorige week in ieder geval gezet met een goede overwinning op Warmunda: 5-1. Haagse Hout was veel te sterk voor de bezoekers en had een nog hogere uitslag kunnen neerzetten.

Eerder dit seizoen stonden Leidsche Boys en Haagse Hout ook al tegenover elkaar. In Leiden werd het uiteindelijk 2-6. In de eerste helft kon Leidsche Boys mede dankzij de doelman nog bij blijven (1-1), maar uiteindelijk bleek in de tweede helft het krachtsverschil groot.

Bij Haagse Hout zijn nog een aantal vaste krachten afwezig. Jeroen Yperlaan en Dennis Dirksen zullen zeker niet meer doen, Martijn Vollering en Jeroen Quispel zijn twijfelgevallen. Gelukkig heeft trainer Derk van Ewijk de beschikking over een grote groep en kan een sterk elftal op de been gebracht worden!

12.00 Haagse Hout 2 – Wanica Star 3
Voorbeschouwing Haagse Hout – SV Oosterheem (22-11-2014)
Zaterdag speelt Haagse Hout een thuiswedstrijd tegen SV Oosterheem. De bezoekers uit Zoetermeer zijn bezig aan een wisselvallig seizoen en zijn met 12 punten uit 9 wedstrijden dan ook terug te vinden in de middenmoot. Haagse Hout doet het een stuk beter en staan met 21 punten op een 2e plek achter koploper Hazerswoudse Boys.

Voor het inhaalweekend wist Haagse Hout met 1-5 te winnen bij Football Factory. Een gemakkelijke overwinning waarbij het krachtsverschil groot was. Oosterheem ging hard onderuit bij nr.3 VVSB (6-1). Daarbij moet wel aangetekend worden dat het na een uur spelen nog 0-0 stond.

Op voorhand zou Haagse Hout moeten winnen van Oosterheem, maar gemakkelijk zal het niet gaan. In de laatste jaren is Oosterheem een ware angstgegner gebleken. Terugdenkend aan de vele ontmoetingen komt hier geen enkele overwinning voor Haagse Hout naar voren. Zaterdag zal hier verandering in moeten komen!

Overige wedstrijden:
Blauw Zwart                -           Lugdunum                
Boshuizen                   -           Football Factory                   
KSD-Marine                -           Wassenaar                 
Leidsche Boys           -           Leiden           
Warmunda                  -           VVSB           
Wilhelmus                  -           Hazerswoudse Boys  

 

 

Voorbeschouwing Haagse Hout – Lugdunum (1-11-2014)
Zaterdag krijgt Haagse Hout bezoek van het als vierde geplaatste Lugdunum. Een wedstrijd om de bovenste plaatsen dus, want Haagse Hout staat met twee punten meer derde op de ranglijst.
De bezoekers degradeerden vorig jaar uit de 3e klasse en zijn er dan ook alles aan gelegen het verloren terrein dit seizoen weer terug te winnen. Lugdunum is er ook flink op vooruit gegaan ten opzichte van afgelopen seizoen. Bijna het gehele elftal van Leidsche Boys (vorig seizoen 2e in 4A) is die kant op vertrokken.

Vorig weekend boekte Lugdunum een simpele 5-1 overwinning op Boshuizen en liep daarmee in op de concurrenten. Deze kwamen allemaal niet verder dan een gelijkspel. Haagse Hout behaalde dit punt tegen Leiden, maar kon hier onmogelijk tevreden mee zijn. Een werkelijk dramatische eerste helft werd gevolgd door een iets sterkere tweede. Helaas was dit niet voldoende voor de drie punten. Na afloop heerste teleurstelling over de eerste helft, maar ook onbegrip over het niet toegekend krijgen van twee zuivere penalty’s.

Naast Haagse Hout – Lugdunum staat zaterdag ook VVSB – Hazerswoudse Boys op het programma, de nr.2 – nr1. De winnaars kunnen dan ook een goede slag slaan in de 1e  periode.

Aanvang aan het Vlamenburg 14:30 uur.
Balsponsor: Stefan Groeneveld

Overige wedstrijden:
Blauw Zwart - Wilhelmus
Boshuizen FC - Leidsche Boys
KSD-Marine - Football Factory
Oosterheem - Wassenaar
VVSB - Hazerswoudse Boys
Warmunda - Leiden

 

Voorbeschouwing Leiden - Haagse Hout (25-10-2014)
Na een weekend rust speelt Haagse Hout zaterdag de lastige uitwedstrijd bij Leiden. Haagse Hout staat momenteel op een gedeelde 2e plaats met 16 punten uit 6 wedstrijden en is dus prima aan de competitie gestart. Hierbij moet wel aangetekend worden dan het nog tegen de gehele top4 moet spelen in de komende weken. Leiden doet het iets minder met 9 punten, maar heeft wel al tegen een aantal van deze ploegen gespeeld (twee nederlagen).

In de afgelopen jaren stonden Haagse Hout en Leiden geregeld tegenover elkaar. Vaak eindigde deze ontmoeting onbeslist. Twee seizoenen geleden degradeerden beide ploegen uit de 3e klasse. Toen zowel in de thuis- en uitwedstrijd een puntendeling (2x 1-1).

Vorig jaar werd door Haagse Hout thuis met 2-1 gewonnen, terwijl in de uitwedstrijd in de laatste minuut een punt werd gestolen 3-3.
Het verschil op de ranglijst geeft een vertekend beeld van de verhoudingen tussen beide ploegen. Voor Haagse Hout zal het een lastige wedstrijd worden, waarbij in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Wilhelmus iedereen 90 minuten scherp moet zijn.

Overige wedstrijden 4e klasse A

Hazerswoudse Boys - Oosterheem              
Leidsche Boys            - Blauw Zwart           
Lugdunum                   - Boshuizen               
Football Factory          - Warmunda              
Wassenaar                  - VVSB                     
Wilhelmus                   - KSD-Marine
           

Voorbeschouwing Haagse Hout – Wilhelmus (11-9-2014)
Haagse Hout ontvangt zaterdag aan het Vlamenburg de expats van Wilhelmus. De thuisploeg is met 13 punten uit 5 wedstrijden nog steeds ongeslagen. De bezoekers doen het met een schamel puntje een stuk minder goed tot nu toe.

Vorige week wist Haagse Hout verrassend eenvoudig met 1-4 te winnen van Blauw Zwart. Vooraf werd een lastige wedstrijd verwacht, maar na een uur spelen was de wedstrijd met een 0-4 tussenstand al gespeeld. Wilhelmus behaalde zijn eerste punt in de thuiswedstrijd tegen Boshuizen (1-1).

De expats staan er om bekend 90 minuten met volle inzet te spelen. Van onderschatting mag dan ook geen sprake zijn. Zo blijkt ook uit de laatste ontmoeting van 3 jaar geleden. In het promotiejaar werd toen vrij kansloos verloren van een keihard werkend Wilhelmus. Zaterdag mag Haagse Hout dit niet laten gebeuren!

12.00 uur Haagse Hout 2 – Wilhelmus 3: het 2e speelt zaterdag ook tegen Wilhelmus. Na de kansloze nederlaag van vorige week valt er een hoop goed te maken!
 

Voorbeschouwing Haagse Hout - Boshuizen (27-9-2014)
Zaterdag staat een thuiswedstrijd tegen  FC Boshuizen op het programma. Met 7 punten uit 3 wedstrijden is Haagse Hout de competitie prima gestart. Afgelopen zaterdag werd nog eenvoudig met 2-6 gewonnen van Leidsche Boys.

De bezoekers hebben tot nu toe 2 punten verzameld. Vorige week werd met 1-3 verloren van KSD Marine. De gelijke spelen werden behaald tegen Warmunda en het wisselvallige Oosterheem.

Voor Haagse Hout is het zaak de tegenstander niet te onderschatten. Vorig seizoen werd in de thuiswedstrijd zelfs met 2-3 verloren. In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen stond dezelfde eindstand op het scorebord en ging Haagse Hout er met de punten vandoor. Aanvang van de wedstrijd is om 14:30 uur aan het Vlamenburg!

12.00 Haagse Hout 2 - Oosterheem 6: Voor het 2e staat zaterdag de eerste competitiewedstrijd op het programma. Hopelijk kan de goede start uit de bekerpoule een vervolg hebben in de competitie.
 

Voorbeschowing Leidsche Boys - Haagse Hout (20-9-2014)
Zaterdag moet Haagse Hout in de uitwedstrijd bij Leidsche Boys proberen de misstap van vorige week goed te maken. In de uitwedstrijd bij Warmunda werd door beide ploegen niet gescoord. Haagse Hout begon nog sterk aan de wedstrijd en creëerde een flinke hoeveelheid kansen, maar gaandeweg de wedstrijd zakte de krachten en het spel steeds verder weg, Uiteindelijk moest genoegen genomen  worden met een schamel puntje.

De tegenstander van zaterdag, Leidsche Boys, is dit seizoen gestart met een volledig nieuwe selectie. In het bekertoernooi heeft dit een aantal flinke nederlagen opgeleverd, maar in de eerste competitiewedstrijd  wist het de schade tegen het sterke Hazerswoudse Boys beperkt te houden (0-2). Zaterdag werd wel weer een flinke nederlaag geleden, Wassenaar was met 7-2 te sterk.

Voor Haagse Hout zaak om de tegenstander  niet te onderschatten, maar vooral ook om de slechte wedstrijd van vorige week goed te maken. De jacht op drie punten wordt gedaan met een volledig fitte selectie!

12.00 Haagse Hout 2 – Wilhelmus 4 (beker) Vorige week wist Haagse Hout knap met 4-2 te winnen van SEV. Hierdoor is een puntje tegen Wilhelmus voldoende om door te bekeren. (Wilhelmus – SEV 0-12).

 

Voorbeschouwing Warmunda - Haagse Hout (13-9-2014)
Haagse Hout is de competitie vorige week uitstekend gestart met een 3-2 overwinning op KSD/Marine. In een wedstrijd waarin de bezoekers eigenlijk de betere waren, wist Haagse Hout in de laatste minuut in een counter de driepunter binnen te halen. Warmunda sloot de eerste competitieronde af met een 1-1 gelijkspel bij FC Boshuizen.

Vorig seizoen stonden Haagse Hout en Warmunda ook tweemaal tegenover elkaar. Thuis werd een moeizame 3-2 overwinning behaald, waar het in de uitwedstrijd een stuk gemakkelijker ging; 0-3.

Haagse Hout gaat zaterdag met een bijna volledige selectie op jacht naar de tweede overwinning. Wel zal er vooruitgang moeten zitten in het spel, wat tegen KSD/Marine nog flink wat te wensen over liet.

13.00 SEV 5 - Haagse Hout 2 (beker)

 

Voorbeschouwing Haagse Hout – KSD/Marine (6-9-2014)
Zaterdag staat de eerste competitieronde op het programma. Haagse Hout begint de competitie gelijk met een leuke thuiswedstrijd tegen de buren van KSD/Marine.

De thuisploeg heeft een redelijke voorbereiding achter de rug. Er werd geen wedstrijd verloren,  maar toch is het spel nog niet naar tevredenheid. Hele goede perioden in wedstrijden werden afgewisseld met hele matige. Een geruststelling is wel dat in iedere wedstrijd veel grote kansen werden gecreëerd.

Helaas zijn er nog wel een flink aantal afwezigen bij Haagse Hout. Zo zijn Burak (tijdens vriendschappelijke wedstrijd vreselijk onderuit geschopt), Dennis A (geblesseerd), Iwan (vakantie), Tyrone en Jeroen Q (net terug van vakantie) allen niet beschikbaar. Toch staat er een sterk elftal dat in staat moet zijn om de eerste competitiewedstrijd winnend af te sluiten.

12.00 Haagse Hout 2 - SVC´08 6 (beker)

 

 

Voorbeschouwing Blauw Zwart - Haagse Hout  (15-3-2014)
Zaterdag speelt Haagse Hout een uitwedstrijd bij Blauw Zwart. Eerder dit seizoen eindigde de heenwedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Haagse Hout speelde de hele tweede helft met 10 man, maar hield goed stand. Uiteindelijk viel in de laatste minuut alsnog de gelijkmaker, waar Haagse Hout de wedstrijd al had moeten beslissen. Op de ranglijst is het verschil tien punten in het voordeel van Blauw Zwart.

Afgelopen zaterdag speelde Haagse Hout gelijk tegen SVOW. Een 2-0 voorsprong werd onnodig uit handen gegeven, waardoor de goede resultaten van de laatste weken niet kon worden doorgetrokken. Tegen Blauw Zwart zal het goede spel weer opgepakt moeten worden. Vervelend zijn dan ook de schorsingen van Iwan Zwemer en Richard van Duyghuizen.


 

Voorbeschouwing Haagse Hout - SVOW (8-3-2014)
Zaterdag speelt Haagse Hout een thuiswedstrijd tegen SVOW. In de laatste weken werden prima resultaten behaald, met uiteindelijk 7 punten uit 4 wedstrijden. Gezien de tegenstanders (top 4) een prima score. Afgelopen zaterdag werd nog gelijk gespeeld bij koploper UVS. In een gelijkopgaande wedstrijd  was het een rode kaart aan Leidse zijde die de 1-1 eindstand inleidde.

Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in Oude Wetering in een 1-1 gelijkspel. Voetballend was Haagse Hout de betere, maar zeker in de eerste helft had SVOW enorme kansen. Op de ranglijst ontlopen
beide ploegen elkaar niet veel, een plek onderin de middenmoot. Wel doet ook SVOW het prima in de 2e periode met 8 punten uit 5 wedstrijden. Leiding van de op voorhand leuke wedstrijd is in handen van dhr. Kortekaas.
 

 

Voorbeschouwing VVSB - Haagse Hout  (25-1-2014)
Zaterdag gaat Haagse Hout op bezoek bij VVSB. De ploeg uit Noordwijkerhout bezet momenteel de 3e plek met 29 punten. Eerder dit seizoen werd het een kansloze 2-6 nederlaag. Een wedstrijd waarin VVSB 5 (!!) keer uit een corner/vrije trap scoorde. Duidelijk is dus wel waar Haagse Hout nu wel scherp op moet zijn.

Afgelopen zaterdag wist Haagse Hout met 4-3 te winnen van Woubrugge. In een wedstrijd waar in de eerste helft alles klopte (4-1), werd uiteindelijk verdiend de overwinning over de streep getrokken. Hopelijk is dit de aanzet van een goede tweede seizoenshelft.

13: 00 uur SVC’08 5 - Haagse Hout 2: Vorige week werd knap gewonnen van Voorschoten, ook hier een aanzet voor een goede tweede seizoenshelft?

 

 

Voorbeschouwing Haagse Hout - Woubrugge (18-1-2014)
Zaterdag start de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen Woubrugge. Haagse Hout heeft een slechte eerste
seizoenshelft achter de rug en staat op een teleurstellende 10e plaats. Woubrugge doet het een stuk beter met 27 punten en een
3e plaats.  In de openingswedstrijd van het seizoen stonden beide ploegen ook tegenover elkaar. Op bezoek bij Woubrugge werd
het 2-2 door twee doelpunten van Iwan Zwemer.

Afgelopen zaterdag verloor Haagse Hout in een vriendschappelijke wedstrijd met 3-6 van 3e klasser Quick Steps. Voetballend
was het prima, alleen verdedigend en het afmaken van de kansen was ondermaats. De lijn van goed voetbal in de laatste
wedstrijden voor de winterstop werd dus voortgezet, nu moet dat tegen Woubrugge nog leiden tot een overwinning.

12: 00 uur Haagse Hout 2 – Voorschoten ’97 6

 

Voorbeschouwing Haagse Hout – FC Boshuizen (14-12-2013)
Zaterdag staat voor Haagse Hout de laatste wedstrijd in kalenderjaar 2013 op het programma. Thuis tegen FC Boshuizen zal een sportief slecht 2013 toch enigszins positief afgesloten moeten worden. Na de onnodige degradatie uit de 3e klasse valt het eerste halfjaar in de 4e klasse zwaar tegen. Met slechts 9 punten uit 12 wedstrijden (1 overwinning, 6 gelijke spelen) is alle hoop gevestigd op de 3e periode. Zaterdag ontvangst Haagse Hout dus FC Boshuizen, die ook een slecht seizoen hebben. De Leidenaren staan één plek lager met slechts 6 punten. Haagse Hout is dan ook eigenlijk verplicht te winnen. Ondanks de slechte resultaten kan positief teruggekeken worden op de laatste twee wedstrijden. Tegen DOSR en Leidsche Boys werd verloren, maar wel in beide wedstrijden een uitstekende eerste helft gespeeld. Wanneer dit zaterdag twee helften wordt volgehouden, kan een overwinning niet uitblijven.

10:30  uur Forum Sport 4-  Haagse Hout 2: Haagse Hout 2 gaat op bezoek bij Forum Sport. De laatste weken wordt goed gevoetbald, maar helaas zonder resultaat. Tegenstander Forum Sport  staat net als Haagse Hout in de middenmoot. 

Voorbeschouwing Leidsche Boys - Haagse Hout (7-12-2013)
Zaterdag gaat Haagse Hout op bezoek bij koploper Leidsche Boys. Vorige week werd met 0-1 verloren van DOSR. Een hele sterke eerste helft werd opgevolgd door een dramatische tweede, wat in de slotminuut zelfs nog leidde tot een 0-1 nederlaag.

Leidsche Boys ging vorige week ook de mist in, door met 1-1 gelijk te spelen tegen het laag geklasseerde Warmunda. Voor Haagse Hout liggen zaterdag dus wel degelijk mogelijkheden op een stunt, maar ook de Leidenaren zullen ten koste van alles de misstap van vorige week willen wegspelen.

Afwezig bij Haagse Hout zijn in ieder geval Gino Nolet en Ferdy Bauman (beiden geschorst), Martijn Vollering is een twijfelgeval.

12:45 uur Haagse Hout 2 – Wilhelmus 2: Vorige week verloor Haagse Hout met 1-2 van nummer laatst RKAVV. In een wedstrijd waarin Haagse Hout veel beter was, werd kans na kans onbenut gelaten. Zelfs een penalty was aan de thuisploeg niet besteed. Zaterdag een herkansing tegen Wilhelmus.

 

 

Voorbeschouwing Leiden - Haagse Hout (16-11-2013)
Na twee roerige weken kan bij Haagse Hout eindelijk de aandacht weer op het voetbal gelegd worden. Er is veel over het voorval geschreven, waarbij vanuit onze kant besloten is niet in details te treden. Gelukkig kan het nu achter ons gelaten worden en wacht morgen een uitwedstrijd bij Leiden.

Leiden is een oude bekende. Vorig seizoen zaten wij ook bij elkaar in de poule, alleen was dat nog in de 3e klasse. Beide wedstrijden eindigden toen in 1-1. Vooral de uitwedstrijd vlak voor het einde van de competitie wordt niet vrolijk op teruggekeken. Diep in blessuretijd maakte Leiden de gelijkmaker, waar Haagse Hout al lang afstand had moeten nemen. Twee verloren punten, die wij uiteindelijk te kort kwamen in de strijd tegen degradatie. Leiden degradeerde zelf ook,  via de nacompetitie. Beide ploegen vallen tot nu toe enorm tegen in de 4e klasse en zullen hun aandacht moeten richten op een periodetitel.

Vorig week begon Haagse Hout slecht aan de 2e periode. Thuis tegen Football Factory stond na 90 minuten 2-2 op het scorebord, waar eigenlijk 7-2 in het voordeel van Haagse Hout had moeten staan. Aan de Morsweg zullen zaterdag 3 punten gehaald moeten worden om mee te kunnen doen in de 2e periode.

14:30 uur SEV - Haagse Hout 2:  Vorige week verloor het 2e kansloos van koploper DSVP. Mede door de vele verschuivingen in het elftal zijn de resultaten ook wisselvallig. Tegen middenmoter SEV moet het slechte resultaat van vorig weekend weggespoeld worden.

 

 

Voorbeschouwing Wassenaar 1 - Haagse Hout 1 (1-11-013)
Zaterdag speelt Haagse Hout een uitwedstrijd bij Wassenaar. Haagse Hout heeft tot nu toe 6 punten verzameld, Wassenaar doet het met 11 punten en een 6e plaats een stuk beter. Vorige week won Wassenaar met 0-2 bij Warmunda. Daarnaast is het de enige ploeg die van gedeeld koploper Hazerswoudse Boys wist te winnen.

Haagse Hout liet vorige week twee punten liggen tegen de andere ploeg uit Wassenaar. Tegen Blauw Zwart kwam Haagse Hout voor rust op voorsprong door een doelpunt van Jeroen. In de 2e helft moest Haagse Hout al snel verder met 10 man, maar hield het vrij gemakkelijk stand. Daarnaast werden voldoende kansen gecreëerd op de 2-0, maar viel uiteindelijk in de 88e minuut uit een corner de gelijkmaker.

Met dezelfde vechtlust als vorige week kan er gewonnen worden bij Wassenaar, maar gemakkelijk zal het niet worden. Tim Vollering (blessure) en Lars Schoonus (geschorst) zijn afwezig.

Oosterheem 4 – Haagse Hout 2. Vorige week werd gemakkelijk gewonnen van een zeer zwak DSO (7-1). Uit bij Oosterheem heeft het 2e het altijd moeilijk en zal wel echt gestreden moeten worden voor de punten.
 

 

Voorbeschouwing Haagse Hout – Blauw Zwart (26-10-2013)
Na een vrij weekend speelt Haagse Hout zaterdag een thuiswedstrijd tegen Blauw Zwart. Voorafgaand aan het seizoen werd verwacht dat beide ploegen het goed zouden gaan doen in de 4e klasse. De competitie is nu zes wedstrijden op gang en beide ploegen vallen flink tegen. Blauw Zwart heeft 7 punten verzameld en Haagse Hout moet het met nog minder punten doen: 5 punten. Voor beide ploegen telt dan ook alleen een overwinning.

Voor het vrije weekend speelde Haagse Hout gelijk bij SVOW (1-1). In een wedstrijd waarin Haagse Hout voetballend de betere was, kreeg SVOW vooral in de 1e helft de beste kansen. Uiteindelijk leverde een laat doelpunt een punt op, waar van deze tegenstander toch echt gewonnen had moeten worden. Zaterdag een nieuwe kans tegen de buren uit Wassenaar.

Haagse Hout 2 – DSO 6. Vorige week werd onnodig verloren van een matig SVC. Zaterdag zal gewonnen moeten worden van een nog puntloos DSO.

 

 

Voorbeschouwing SVOW-Haagse Hout (11-10-2013)
Zaterdag gaat Haagse Hout op bezoek bij SVOW. Beide ploegen hebben tot nu toe 4 punten verzameld. Voor Haagse Hout verloopt het seizoen tot nu toe teleurstellend, maar er is verbetering zichtbaar.

Vorige week werd met 1-2 van het sterke UVS verloren. De Leidenaren waren de gehele wedstrijd de betere, maar een puntje was zeker haalbaar. SVOW wist vorige week de eerste overwinning van het seizoen te behalen en deed dat overtuigend. Op bezoek bij Warmunda werd met 0-5 gewonnen.

Het is duidelijk dat Haagse Hout zaterdag moet winnen om aansluiting naar boven te krijgen. Hierbij kan geen gebruik gemaakt worden van Dennis Dirksen en Tim Vollering, zij zijn beiden geblesseerd.


Voorbeschouwing Haagse Hout - UVS (5-10-2013)
Zaterdag ontvangst Haagse Hout het Leidse UVS. De bezoekers doen het tot nu toe goed in de 4e klasse. Uit de eerste vier wedstrijden werden 9 punten verzameld. Haagse Hout doet het een stuk minder met slechts 4 punten.

Wel werd vorige week de eerste overwinning behaald op Warmunda. In een wedstrijd waarin Haagse Hout het zichzelf onnodig moeilijk maakte, werd uiteindelijk met 3-2 gewonnen. Warmunda is twee keer voor het Haagse doel verschenen, wat leidde tot twee eigen doelpunten. Uiteindelijk werd met pijn en moeite nog de overwinning behaald. Voor UVS ging het vorige week een stuk gemakkelijker. Er werd met 5-0 gewonnen van DOSR. Haagse Hout gaat met een fitte selectie op jacht naar de tweede overwinning van het seizoen.

11:00 uur KSD/Marine 2 – Haagse Hout 2: Het 2e speelt een uitwedstrijd bij KSD/Marine. De eerste competitiewedstrijd werd met 0-1 gewonnen bij Voorschoten. Terwijl KSD/Marine al twee wedstrijden gespeeld heeft en hierin 3 punten heeft behaald.Voorbeschouwing Haagse Hout - Warmunda (27-9-2013)
Zaterdag ontvangst Haagse Hout Warmunda voor de tweede thuiswedstrijd van de competitie. Vorige week leed Haagse Hout een terechte nederlaag bij Hazerswoudse Boys. Warmunda verloor met 0-3 van UVS.

Na drie wedstrijden heeft Haagse Hout pas één punt verzameld. Na de knappe 1-1 in de openingswedstrijd tegen Woubrugge, werd zowel van VVSB als Hazerswoudse Boys kansloos verloren. Één punt uit drie wedstrijden is veel te weinig als je naar de kwaliteit in de selectie kijkt. Zaterdag zal dan ook gewonnen moeten worden van Warmunda, die de eerste drie wedstrijden van het seizoen hebben verloren. Haagse Hout gaat met een volledig fitte selectie op jacht naar de eerste overwinning.Voorbeschouwing Haz.Boys - Haagse Hout (21-9-2013)
Zaterdag gaat Haagse Hout op bezoek bij Hazerswoudse Boys. Vorige week werd op eigen veld nog pijnlijk met 2-6 verloren van VVSB. Een dramatische wedstrijd waarin op kinderlijke wijze doelpunten weggegeven werden. Zaterdag gaat de ploeg dan ook op zoek naar eerherstel. Hazerswoudse Boys wist beide wedstrijden tot nu toe te winnen (3-2 UVS en 1-4 Warmunda). Er zal dan ook echt vanaf de 1e minuut gestreden moeten worden om een goed resultaat te behalen. Bij Haagse Hout is Gino nog afwezig in verband met vakantie. Verder is de gehele selectie fit en klaar voor de eerste overwinning.

Om 12:30 uur Voorschoten ’97 6 - Haagse Hout 2:  Het 2e speelt zaterdag de eerste competitiewedstrijd. In de beker werden 2 van de 3 wedstrijden gewonnen. Vooral de winst op SEV (5-4) vorige week was knap. Haagse Hout speelde een prima partij. In de beker werd ook gewonnen van Voorschoten 5, zaterdag moet tegen het 6e van Voorschoten de competitie gestart worden met een overwinning.

 


Voorbeschouwing Haagse Hout - Koudekerk (13-4-2013)
Afgelopen zaterdag had Haagse Hout goede zaken kunnen doen op bezoek bij directe concurrent Leiden. Diep in blessuretijd ging het toch mis en moest genoegen genomen worden met een gelijkspel (1-1). Haagse Hout heeft nog nu vier wedstrijden om minimaal één plaats op de ranglijst te stijgen en zo directe degradatie te ontlopen.

De eerste finale is de thuiswedstrijd tegen Koudekerk. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt 4 punten. Voor de bezoekers dus ook een belangrijke wedstrijd. Eerder dit seizoen eindigde de uitwedstrijd in 2-2. Haagse Hout was de eerste helft heer en meester en had met 0-3/0-4 voor moeten staan. In de tweede helft een heel ander spelbeeld, waarbij Haagse Hout zelfs op een 2-1 achterstand kwam. Een laat doelpunt leverde nog een punt op.

Haagse Hout zal alles uit de kast moeten halen om de drie punten te pakken. Hierbij kan wel moed geput worden uit de laatste wedstrijden (7 uit 4). Daarnaast beschikt de thuisploeg over een bijna volledig fitte selectie. Alleen voor Richard van Duyghuizen komt de wedstrijd waarschijnlijk net te vroeg.

Zaterdag 13 april 14:00 uur Haagse Hout - Koudekerk
Naast de wedstrijd van het 1e worden komend weekend ook de volgende wedstrijden gespeeld:

11:00 uur Haagse Hout 2 – DSO 6: het 2e speelt een thuiswedstrijd tegen koploper DSO. Kan het tweede voor een stunt zorgen?

10:30 uur Haagse Hout 3 – DSO 17 : vorige week verloor het 3e bij medetitelkandidaat Marine. Zaterdag zal dan ook gewonnen moeten worden van DSO om nog kans te maken op het kampioenschap.

13:15 uur SCV’08 dames 1 - Haagse Hout dames 1: vorige week wisten de dames eindelijk weer eens te winnen. SVC heeft slechts 2 punten meer, een goed vervolg op vorige week is dus mogelijk.

Voorbeschouwing Leiden – Haagse Hout

Haagse Hout heeft 3 punten overgehouden aan het paasweekend. Op zaterdag werd nog kansloos met 1-3 verloren van DWO. Op maandag werd knap met 2-4 gewonnen bij Zwammerdam. Hierdoor behoudt Haagse Hout de kans om degradatie en misschien zelfs nacompetitie te ontlopen.

Zaterdag staat de belangrijke wedstrijd uit bij Leiden op programma. Leiden heeft 17 punten behaald en Haagse Hout 16, het is dan ook een echte zespunten wedstrijd. Vervelend is dan ook dat Haagse Hout een flink aantal spelers mist. Zo zijn Iwan Zwemer, Richard v Duyghuizen, Dennis Alberti en Jeroen Quispel allen afwezig. Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

v.v. Leiden – v.v. Haagse Hout zaterdag 6 april 14:30 uur.

Naast de wedstrijd van het 1e worden komend weekend ook de volgende wedstrijden gespeeld:

16:00 uur RKAVV 1 - Haagse Hout 2.
12:00 uur Marine 2 – Haagse Hout 3: koploper Haagse Hout gaat op bezoek bij nummer 3 Marine. Haagse Hout heeft 7 punten meer, maar ook twee wedstrijden meer gespeeld. Kan Haagse Hout definitief afstand nemen van Marine?
12:00 uur Haagse Hout dames 1 – UDO dames 2

 

Voorbeschouwing dubbel programma (Paasweekend) Haagse Hout (za 30 maart)

Haagse Hout heeft een druk paasweekend voor de boeg. Zaterdag speelt de ploeg een thuiswedstrijd tegen DWO en op maandag een uitwedstrijd bij Zwammerdam. Gesteund door de overwinning vorige week op Ariston hoopt de ploeg de weg naar boven verder te kunnen inzetten. Haagse Hout kan beschikken over een bijna volledige selectie. Alleen Lars is afwezig bij de thuiswedstrijd tegen DWO.

Zaterdag 30 maart 14:00 uur Haagse Hout – DWO

In de uitwedstrijd eerder dit seizoen werd met 2-0 verloren. DWO was de hele wedstrijd de betere en won uiteindelijk vrij gemakkelijk. Momenteel staan de Zoetermeerders op een 5e plek en draait het na de promotie van vorig seizoen nu dus knap mee in de 3e klasse. Ook staan ze er goed voor in de 3e periode.

Maandag 1 april 17:00 uur vv Zwammerdam – Haagse Hout

Eerder dit seizoen werd thuis met 2-4 verloren van Zwammerdam. Na nog geen half uur stond het al 0-4 en moest Haagse Hout met 10 man verder. In de tweede helft nam Zwammerdam wat gas terug en werd het nog 2-4, verder lieten ze het niet komen. Zwammerdam staat in de middenmoot en had het de laatste weken erg moeilijk. Even knap als verrassend was dan ook de uitoverwinning die ze vorige week behaalden bij koploper Floreant.

Naast de wedstrijden van het 1e worden komend weekend ook de volgende wedstrijden gespeeld:

Zaterdag 30 maart:

12:45 uur DWO 3 – Haagse Hout 2
11:15 uur Oosterheem 9 – Haagse Hout 3
10:15 uur Alphia VR1 - Haagse Hout VR1

 

Voorbeschouwing Haagse Hout – Ariston’80 (za 23-3-2013)

Zaterdag 13 maart speelt Haagse Hout een thuiswedstrijd tegen Ariston´80. Het studententeam was lange tijd een concurrent voor de onderste plaatsen, maar heeft zich met een aantal knappe overwinningen aangesloten bij de middenmoot. Haagse Hout staat onderaan met 10 punten en heeft een goed resultaat nodig. Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd met 1-2 gewonnen, er is dan ook alle vertrouwen in een positief resultaat.

Vorige week werd met 4-0 verloren van Lugdunum. Na een 0-0 ruststand werd de wedstrijd in de 2e helft veel te makkelijk uit handen gegeven. Haagse Hout kan zaterdag weer beschikken over een bijna complete selectie, alleen Yalcin Tasdelen is geschorst.
Aanvang van de wedstrijd is 14:00 uur.

Naast de wedstrijd van het 1e wordt zaterdag ook nog de volgende wedstrijd gespeeld:
Ariston’80 9 - Haagse Hout 3 16:00 uur. Het 3e speelt (net als vorige week) tegen Ariston. Na de puntendeling vorige week is het nu tijd voor 3 punten.
 

Voorbeschouwing Lugdunum – Haagse Hout (za 16-3-2013)
Zaterdag 16 maart speelt Haagse Hout een uitwedstrijd tegen Lugdunum. De ploeg uit Leiden staat momenteel op een 7e plaats met 23 punten. Haagse Hout staat onderaan met 10 punten en heeft dan ook een goed resultaat nodig. Eerder dit seizoen werd in de thuiswedstrijd met 0-1 verloren. Haagse Hout was zeker niet kansloos in de wedstrijd die beslist werd door een van richting veranderd schot.

Vorige week werd een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen BSC’68. De geleverde strijdlust in die wedstrijd zorgt voor veel vertrouwen in een goed resultaat tegen Lugdunum. Op jacht naar de 3 punten moet Haagse Hout het doen zonder Dennis Alberti, Ferdy Bauman (beiden geblesseerd) en Gino Nolet (geschorst). Aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur.

Naast de wedstrijd van het 1e worden zaterdag ook de volgende wedstrijden gespeeld:

Haagse Hout 3 – Ariston’80 9 15:00 uur. Koploper Haagse Hout ontvangt nummer 9 Ariston’80.

Altior VR1 - Haagse Hout VR1 13:30 uur. De dames spelen een uitwedstrijd bij koploper Altior

Voorbeschouwing Haagse Hout - BSC'68 (za 9-3-2013)

Haagse Hout speelt nog minimaal 10 finales

Haagse Hout kreeg vorige week complimenten van de trainer van Roodenburg en hadden we meer verdient, echter de punten bleven in Leiden. Zaterdag komt BSC '68 op bezoek op het Vlamenburg. BSC '68 is bezig met een uitstekende serie. In de heen wedstrijd won BSC'68 en had Haagse Hout, op de eerste 15 minuten na, niks in te brengen. Het zal voor Haagse Hout een zware dobber worden, maar de laatste wedstrijd heeft iedereen veel vertrouwen gegeven. De wedstrijd begint om 14:00 uur, dus kom kijken want de spelers kunnen alle steun gebruiken.

Haagse Hout 2 speelt tegen de nr 2 in de competitie, SVC'08. Haagse Hout kan geen prijs meer pakken, maar gaan wel voor een beter positie in de ranglijst. Voor SVC'08 is het zaak om de punten te blijven pakken. Het beloofd een mooie pot te worden tussen, aanvang 11:00 uur.H

Haagse Hout 3 speelt tegen Nootdorp 5, die op de 5e plek staan. Als koploper is het 3e verplicht om de punten op het Vlamenburg te houden, mede omdat Forum Sport 12 en Marine 2 nog steeds op de loer liggen om de koppositie over te nemen. De wedstrijd begint om 10:30 uur H

Haagse Hout veteranen 1 spelen om 15:00u tegen Rijnsburgse Boys veteranen 1. Gezien de ranglijst moet dit geen problemen opleveren voor de koploper in deze poule. Aanvang wedstrijd 15:00u Aanvang 3e helft klokslag 16:45 uur!!

De dames van Haagse Hout ontvangen de dames van SVC'08. Er schijnt een stevige concurrentie strijd los te barsten bij de dames, want wellicht wordt de groep uitgebreid met een groep studentes die graag een balletje willen trappen doordeweeks en in het weekend. SVC'08 kan de borst dus nat maken, want de Haagse Hout dames moeten gaan knokken om hun basisplaats. Aanvang 12:45 uur.
 

Voorbeschouwing Roodenburg – Haagse Hout (za 2-3-2013)
Zaterdag 2 maart speelt Haagse Hout een uitwedstrijd tegen Roodenburg. De ploeg uit Leiden staat momenteel op een 3e plaats. Haagse Hout zal dan ook goed voor de dag moeten komen om punten uit Leiden mee te nemen. De thuiswedstrijd eerder dit seizoen biedt wel goede hoop. Haagse Hout wist deze met 3-1 te winnen. Een zwaarbevochten overwinning, waar vooral in de tweede helft het geluk aan Haagse Hout zijde was. Haagse Hout bezet momenteel de laatste plaats en kan daardoor alle steun goed gebruiken. Aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur. Naast de wedstrijd van het 1e worden zaterdag ook de volgende wedstrijden gespeeld:

Forum Sport 4- Haagse Hout 2 16:15 uur. Het 2e speelt een wisselvallig seizoen en zal zaterdag van Forum Sport moeten winnen om weer aansluiting te vinden bij de bovenste ploegen.

Wilhelmus 5 – Haagse Hout 3 12:30 uur. Haagse Hout 3 speelt de uitwedstrijd bij middenmoter Wilhelmus. Een overwinning is nodig om de gedeelde koppositie vast te houden.

 

Voorbeschouwing Zwammerdam – Haagse Hout (za 23-2-2013)
Zaterdag speelt Haagse Hout 1 de lastige uitwedstrijd bij Zwammerdam. Ook het 2e en 3e elftal spelen een uitwedstrijd.
Haagse Hout 3 speelt om 14:45 uur een uitwedstrijd tegen FC ´s-Gravenzande 16. Het derde staat gedeeld 1e en zal er alles aan doen deze koppositie te verdedigen.
Haagse Hout 2 speelt om 12:45 uur een uitwedstrijd tegen DWO 3. Het tweede speelt tot nu toe een afwisselend seizoen. Goede wedstrijden worden afgewisseld met hele slechte. Tegen DWO moeten de 3 punten gepakt worden om weer in de buurt te komen van de top-4.

Om 14:30 uur speelt Haagse Hout 1 een uitwedstrijd bij Zwammerdam. In de thuiswedstrijd werd met 2-4 verloren. Na 20 minuten stond het al 0-4 en moest Haagse Hout met 10 man verder. Twee weken geleden verspeelde Haagse Hout een 2-0 voorsprong tegen concurrent Kamerik en werd uiteindelijk met 2-3 verloren. Hierdoor bezet Haagse Hout de laatste plaats. De drie punten zijn dan ook zeer belangrijk zaterdag.

Bij Haagse Hout ontbreekt Gino Nolet door een schorsing en is Jeroen Quispel met vakantie. Op de langdurig geblesseerde Jeffry Verhulst na is de selectie verder compleetVoorbeschouwing Haagse Hout 1 - Kamerik 1 (za 9-2-2013)

Haagse Hout speelt belangrijke wedstrijd tegen Kamerik

A.s. zaterdag zal Haagse Hout starten in de nieuwe tenues met de naam van de nieuwe sponsor, FRAME Sport. Voor de wedstrijd zal Frans Meurs het contract ondertekenen zoals dat hoort bij het aangaan van een sponsor overeenkomst. Mooie stap die past in de plannen van het bestuur van Haagse Hout.

Haagse Hout 3 zal spelen tegen SEV 11 en willen hun koppositie uiteraard verdedigen. Deze wedstrijd begint om 10.30 uur. De wedstrijd van onze Haagse Hout dames start om 13.00 uur en de tegenstanders zijn de dames van Altior.

Om 14.00 uur zal de aftrap zijn voor de belangrijke wedstrijd van Haagse Hout tegen Kamerik. Deze directe concurrent heeft de laatste drie wedstrijden flink wat punten weten te sprokkelen en staan nu dan ook met 10 uit 14 met één punt boven Haagse Hout. Afgelopen week tegen Be Fair hebben we het goed gedaan in de 2e helft. Na een 3-0 achterstand terugkomen naar 3-2 met kansen op 3-3. Helaas is het vorige week niet gelukt om een puntje mee te nemen. Het zou dan ook een grote verassing zijn geweest, tegen de nr twee in de competitie, als dat zou zijn gelukt. Richard, Ferdy en Patrick zijn weer speelgerechtigd, Hamed en Andries zijn ook weer aanwezig. Zaterdag moeten de punten op Haagse Hout blijven en daar kunnen we alle steun van onze supporters goed gebruiken. Kom dus allemaal naar de Vlamenburg om 14.00u.

Om 15.00 uur gaan de Haagse Hout veteranen 1 ook nog de wei in tegen SEV veteranen 1.

Na de wedstrijd zal Francois met zijn zangkunsten de gezelligheid verhogen tijdens de 3e helft.

Kijk op onze nieuwe website om op de hoogte te blijven van de activiteiten op Haagse Hout (http://www.vvhaagsehout.nl/index.php) of volg ons via Twitter onder de naam: @HHzat1.

 


 
Bezoekers

 2270520 Bezoekers

 63 Bezoekers online

Kalender
Registreren / Inloggen

Opnieuw inloggen
---

Naam :

Wachtwoord


 Aantal bezoekers 65 leden


Bezoekers ingelogd

( niemand )
Sociale Netwerken

Boven