Nieuwsbrief
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
53 Inschrijvers
Over Haagse Hout

v.v.Haagse Hout
Haagse Hout is een fusieclub, ontstaan in 1999 uit O.S.C. (Oosterboys S.V.T. Combinatie) en Postalia (een personeelsvereniging van de P.T.T.).De vereniging heeft ruim 500 leden en de actieve voetballers zijn verdeeld over 5 senioren elftallen en een dames elftal op de zaterdag, 3 senioren elftallen op de zondag, 2 zaalvoetbalteams en 21 jeugdteams / jeugdelftallen.

Ook is er een F2000-club van kinderen onder de 6 jaar, die nog niet aan het reguliere KNVB-voetbal deelnemen. Een groot deel van het ledenbestand is afkomstig uit en veelal nog woonachtig in Mariahoeve en Bezuidenhout. Een deel is afkomstig uit Scheveningen, alwaar Postalia deels zijn “wortels” had en een deel is afkomstig uit andere delen van de stad of zelfs daarbuiten. Voetbal is wat de leden bindt. Zij herkennen zich in de uitstraling van de club en zijn daarom lid of melden zich aan.

Naast het voetballen zijn er allerlei activiteiten waarvoor leden, oud-leden en niet-leden samenkomen, zoals kaarten, bingo, feesten, vriendendag, dartstoernooi, nieuwjaarsreceptie en andere activiteiten. Er zijn vele vrijwilligers, die de handen uit de mouwen willen steken.

Het complex
Het complex van Haagse Hout ligt aan het Vlamenburg 38, midden in de woonwijk. Op dat complex bevinden zich 2 verlichte voetbalvelden, een verhard voetbalveldje, een uitgebreide speeltuin en de gebouwen (kantine, kleedkamers en opslag). Voor de kantine ligt een terras. De gemeente Den Haag heeft de velden in onderhoud en heeft rond het hoofdveld een tegelpad aangelegd en meerdere banken geplaatst.

De toekomst
Haagse Hout is een ambitieuze vereniging. Het 1e elftal op de zaterdag speelt in de 4e klasse prestatievoetbal.
Op een gezonde en sportieve manier willen zij proberen zo goed mogelijk te presteren. De overige elftallen zijn voornamelijk “vriendenteams”, die naast een serieuze inzet vooral plezier willen beleven aan de sport. Om de ambities van de vereniging ook in de toekomst waar te kunnen maken, wordt er veel tijd en aandacht aan de jeugd besteed. Een enthousiaste jeugdcommissie maakt hier veel werk van door training en begeleiding. Maar ook door het organiseren van zeer veel activiteiten naast het voetbal. Een oud gezegde zegt immers: “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!”

Door de inspanning van velen is het ledental de laatste tijd explosief gegroeid. Naast onze relatief lage contributie zijn door de samenwerking met de Ooievaarspas en de Stichting Leergeld ook minder kapitaalkrachtigen in staat om aan het verenigingsleven en dus de maatschappij deel te nemen. Haagse Hout staat graag midden in de samenleving en in de wijk Mariahoeve. De samenwerking met de gemeente Den Haag, Stichting Voor Welzijn, Middin en diverse scholen in de wijk koesteren wij dan ook.

 

Het bestuur van de vereniging beraadt zich ook voortdurend op de toekomst. Ideeën over groei, verbetering van de accommodatie, samenwerking met andere (sport)organisaties worden telkens onderzocht en in overweging genomen. Zij stellen zich open voor veranderingen en vernieuwingen.


Voorzitter Albert Blok

 

 

 

 

 

 

 Print deze pagina Print deze pagina

 
Bezoekers

 2214728 Bezoekers

 39 Bezoekers online

Kalender
Registreren / Inloggen

Opnieuw inloggen
---

Naam :

Wachtwoord


 Aantal bezoekers 65 leden


Bezoekers ingelogd

( niemand )
Sociale Netwerken

Boven